dijous, 19 de març de 2015

Exposició

Pedaços del meu cor

A partir d'avui i fins al 20 d'abril podeu visitar l'exposició de gravat-collé i monotips, Pedaços del meu cor, de l'artista Martha Castellanos a la Biblioteca.

Martha Castellanos és directora del projecte Art al Bosc, un espai creat fa uns mesos al poble de Montseny, dedicat a la creativitat artística, el dibuix i el gravat.

Com a artista, manté una trajectòria de treball al llarg de la seva vida en la qual figuren exposicions, publicacions, càtedres i una producció d’obra amb un estil molt personal que s’ha mostrat en diversos països, fòrums i galeries; a més de la coordinació de tallers a Mèxic i Espanya.

Primordialment figurativa, la seva obra és un món de personatges silenciosos de mirada nostàlgica i reflexiva. Aquesta petita mostra, la sèrie de monotips presentada, és una finestra oberta al color; una obra, més que abstracta, poètica i simbòlica, el conjunt de la qual reflecteix esdeveniments de la vida i escenes comunes que permeten veure la sensibilitat contrastada i l’estil polifacètic de l’artista gràcies a la técnica del gravat-collé.

El seu treball de mestra dins del taller d’Art al Bosc busca despertar l’entusiasme i la creativitat artística en les persones, ja siguin aprenents o artistes, per a una producció compromesa amb l’art. En un context natural com el Parc Natural del Montseny, aquest taller és obert a tothom que vulgui aprendre, adquirir o apreciar l’art enmig de l’atmosfera relaxada i harmoniosa que ofereix la muntanya.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada