divendres, 24 d’abril de 2015

Sabors literaris

Del 23 d'abril al 31 de maig

El col·lectiu Sant Celoni Cuina, l'Ajuntament de Sant Celoni i la Biblioteca l'Escorxador posen en marxa per segon any consecutiu la campanya Sabors Literaris. Des del dia de Sant Jordi i fins al 31 de maig, 7 restaurants del municipi oferiran menús literaris basats en plats que apareixen en novel·les d'avui i de sempre.

Els 7 restaurants participants (Angolo, Aroma, El Cruce, Els Avets, El Rebost, La Llar i La Parra) ofereixen menús que permetran degustar plats com l'assortiment pizzes de La máquina de triturar niñas, de Tonino Benacquista, les mandonguilles de bacallà de Desig de foc, de Jordi Cervera, els rogers de roca farcits de La forma de l'aigua, d'Andrea Camilleri o els plats de Pepe Carvalho de Manuel Vázquez Montalban.

Aquells que vulguin immortalitzar la seva participació a les diverses propostes dels Sabors Literaris, poden etiquetar les seves fotografies amb #SaborsLiteraris i pujar-les a la xarxa Instagram. També poden fer piulades opinant i fent comentaris utilitzant el hashtag #SaborsLiteraris.

Per la nostra banda, durant tota la campanya totes les persones que treguin en préstec qualsevol llibre de cuina de la Biblioteca tindran dret a omplir una butlleta per entrar en el sorteig d’un sopar per a dues persones a un dels restaurants participants. A més, aquests establiments obsequiaran amb un cafè a totes les persones que degustin algun dels menús dels Sabors literaris i presentin el carnet de la Xarxa de Biblioteques.

Consulteu els menús de cada restaurant a la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Celoni


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada