dimecres, 22 d’abril de 2015

Sant Jordi

IV SETMANA LITERÀRIA

Torna Sant Jordi i les biblioteques també volem celebrar aquesta diada tan especial plena de roses i llibres. 

Per aquest motiu, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació ha preparat, com cada any, un especial Sant Jordi 2015 a la Biblioteca Virtual. En aquest apartat trobareu recomanacions, novetats, rutes literàries... adreçades a totes les edats.   

Per la nostra banda, continuem amb la celebració de la IV Setmana Literària. Demà serà el torn de la sessió de contes per a adults, Va de piropos, a càrrec de la Sandra Rossi, a les 19.30h a la Batllòria. No us la perdeu! 
L'hora del conte La maleta de Sant Jordi i altres contes serà divendres 24 a les 17.30h amb Gisela Llimona a l'escola Montnegre de la Batllòria.
També divendres, finalitzarem els actes literaris amb un Tast de llibres amb Teresa Sagrera. L'autora de Sant Pere de Vilamajor presentarà la novel·la Confidències d'una reina, a les 19h


Peronella d'Aragó, casada als catorze anys amb Ramon Berenguer IV, un home endurit per les batalles i vint anys més gran que ella, descobrirà l'amor al costat d'un trobador, Guillem de Vila-rasa. Instal·lada a Vila Maior, també descobrirà el poder de l'amistat amb la seva dama, la Loreto, però no quedarà allunyada de les intrigues entre nobles pròpies de l'època.

Us hi esperem!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada