divendres, 25 de setembre de 2015

Propostes pel cap de setmana

A Sant Celoni

Aquest cap de setmana a Sant Celoni coincideixen dues cites destacades per als amants de la cultura, la gastronomia i el patrimoni natural. 

D'una banda, dissabte s'inicia la I Setmana Bosc i Societat, en la qual s'hi apleguen diferents activitats, conferències, concerts... amb l'objectiu d'apropar el món forestal a la societat. Els actes, organitzats per l'Ajuntament de Sant Celoni, el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny i l'Institut de Ciència i Tecnologia de la UAB, s'allargaran fins al 4 d'octubre. Per consultar el programa complet, cliqueu el cartell.A més, emmarcada dins la I Setmana Bosc i Societat, se celebrarà la 5a Tardor Gastronòmica a Sant Celoni. Diversos bars i restaurants del municipi oferiran menús gastronòmics i tapes fins al 12 d'octubre. Consulteu el programa


D'altra banda, a la Rectoria Vella podeu visitar l'exposició Set artistes interpreten poetes catalans. Dissabte a les 7 de la tarda, el col·lectiu d'artistes que exposa, oferirà una visita guiada per la mostra. Us ho recomanem!

Bon cap de setmana!Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada