dimarts, 10 de novembre de 2015

Activitats

Xerrada sobre l'Ovidi Montllor i Tast de llibres

Aquesta setmana la Biblioteca de Sant Celoni ha programat diverses activitats, entre elles una xerrada sobre l'Ovidi Montllor i un Tast de llibres sobre autocoaching.

D'una banda, dijous 12 a les 7 de la tarda, Toti Soler i Janna Montllor ens aproparan la dimensió personal i professional de l'Ovidi Montllor amb la xerrada Ovidi Montllor i la cançó. L'acte serà a la sala Bernat Martorell (can Ramis)

La dimensió ètica, humanística i política travessa tota la cançó de l'Ovidi, tant aquella de creació pròpia com aquella basada en la poesia d'altres autors: "Poesia és allò que t'explica la vida que hauria de ser i, per tant, afirma l'existència negant les destruccions" (Montllor, 1978). Al seu llibre Poemes i cançons, Ovidi Montllor ens intenta explicar la seva bogeria per la poesia, com va descobrir el gran patrimoni de la poesia en llengua catalana i com un dels seus grans propòsits era fer-la arribar a tothom, fer-la popular a través de la cançó.D'altra banda, divendres 13 a les 7 de la tarda, Antoni Mates parlarà del seu llibre El regal dels 21, sobre autcoaching personal i professional. A la Biblioteca.

El regal dels 21 aporta una visió panoràmica sobre el món de les emocions i com ens condicionen en tots els àmbits de la nostra vida, tant personalment com professionalment. El llibre planteja una ruta emocional estructurada en diferents etapes i trams per assolir una vida emocionalment plena.

Us hi esperem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada