divendres, 6 de novembre de 2015

Anatomia del Còmic Celoní

Presentació

Dimarts vinent, 10 de novembre a les 7 de la tarda, la Biblioteca acollirà la presentació del 13è número de la col·lecció Anatomia del Còmic Celoní

Es tracta d'unes publicacions que recullen còmics i il·lustracions que s'han fet a Sant Celoni des dels anys seixanta fins a l'actualitat. L'edició és coordinada per l'artista local Xavi Plana, el qual inaugura l'exposició Darrere el mirall. Xavi Plana. Autoretrats el proper dissabte 8 de novembre a la Rectoria Vella.

L'edició 13 de la col·lecció combina el treball de diversos autors: Josep Maria Ripoll (Pipol), Mercè López, Jabama i Antonio Ortega.

A diferència d'aquest any, cada número d'aquesta col·lecció s'havia plantejat com un monogràfic d'un sol autor amb l'objectiu d'aconseguir una mostra molt acurada de cada dibuixant. De la 1a a l'11a Anatomia del Còmic Celoní s'ha pogut gaudir de la feina d'Aranda i Edu Ducròs l'any 2007, Xavi Plana i Martí Pey l'any 2008, Garci i Carles Puche el 2009, Yvan Mas el 2010, Edu Cereza i Ori l'any 2011, Lluís i Godoy l'any 2012, Pol Cunyat l'any 2013 i Ramon Rosanas l'any passat. Tots aquests exemplars els podeu trobar a la Biblioteca de Sant Celoni.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada