dimarts, 3 de novembre de 2015

Laboratoris de lectura

Nova activitat de foment lector a la Biblioteca

A partir d'aquest mes la Biblioteca inicia un nou format d'activitat familiar mensual anomenada Laboratoris de lectura

Els laboratoris de lectura són un espai de creació a la biblioteca que convida a les famílies a experimentar al voltant de la lectura, entesa en el sentit més ampli del terme: llegir amb tots els sentits, la lectura d'imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística... (font: Biblioteca Roca Umbert de Granollers)
Es tracta d'una iniciativa que va impulsar la biblioteca Roca Umbert de Granollers l'any 2010 i que, poc a poc, altres biblioteques públiques d'arreu del territori s'hi han anat sumant. 

Les sessions dels Laboratoris seran el segon o tercer dissabte de mes d'11 a 12.30 del matí a la sala infantil de la biblioteca i l'activitat serà gratuïta. Cada laboratori estarà adreçat a una franja d'edat concreta que podrà variar d'una sessió a una altra. A més, els infants sempre hauran d'anar acompanyats de la família, ja que els adults també prendran part activa de l'activitat. 

Aquest any, la biblioteca de Sant Celoni ha estat una de les seleccionades per formar part del projecte Laboratoris de lectura portàtils de la Diputació de Barcelona. Per aquest motiu, la biblioteca disposarà de recursos i assessorament en l'impuls d'aquesta nova activitat.

La programació fins a finals d'any:

- Dissabte 14 de novembre d'11 a 12:30 del matí: Poesia amb els cinc sentits, a càrrec de Mariona Prats, per infants de 6 a 10 anys. Les inscripcions s'obriran dimecres 4 de novembre.

- Dissabte 12 de desembre d'11 a 12:30 del matí: El ninot de neu, a càrrec de Teresa Masnou, per infants de 4 a 9 anys. Les inscripcions s'obriran dimecres 2 de desembre.
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada