dilluns, 25 d’abril de 2016

Exposició

Pessigolles: catàleg d'emocions i sentiments

Fins al 10 de maig la Biblioteca acull l'exposició Pessigolles: catàleg d'emocions i sentiments, ideada pel CLIJCAT, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

Quan algú anomena la paraula PESSIGOLLES provoca més d'un somriure entre la gent que l'escolta. Però aquest mot no només està relacionat amb el somriure i amb el riure. També amb la tendresa, la timidesa... i fins i tot amb la tristesa.

Com que la paraula PESSIGOLLES engloba una bona colla de sensacions al seu interior i es pot escampar per diverses parts del cos –des del cor fins a les orelles, passant per la panxa o les plantes del peu–, l'hem escollit com a títol d'una exposició que vol mostrar, en forma de catàleg, les emocions i els sentiments més comuns entre les persones: alegria, por, ràbia, neguit... i la manera com es reflecteixen en un seguit de contes i novel·les per a infants i joves.

Estem segurs que tan sols amb el títol de PESSIGOLLES ja provocarem alguna emoció. Però encara estem més segurs que amb els llibres que hem escollit desvetllarem el vostre interès i un munt d'emocions i sentiments. (Pep Molist)

L'exposició consta de 9 banderoles i una selecció de llibres relacionats amb les diferents emocions i sentiments. 

Podeu descarregar-vos el tríptic amb la bibliografia aquí
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada