dimecres, 20 d’abril de 2016

Revetlla de Sant Jordi

V Setmana Literària a l'Escorxador

Divendres 22 d'abril arribarem al punt àlgid de la V Setmana Literària a l'Escorxador amb la celebració de la Revetlla de Sant Jordi. Aquell dia la Biblioteca obrirà fins a les 10 de la nit i s'aniran succeint diferents activitats al llarg de tota la tarda: 

- A les 17.30h: Laboratori de lectura: Personatges de contes. A càrrec d'Alícia Moreno i Teresa Masnou. Ens endinsarem a l'interior dels contes clàssics per conèixer ben de prop els protagonistes de les històries que ens acompanyen al llarg de la vida i experimentarem amb la creació d'aquests personatges. Per a infants de 4 a 9 anys acompanyats de la família.

- A les 19.30h: Entrega dels premis del concurs Històries mòbils organitzat per la Biblioteca. Hi haurà 1 premi d'un val de 100€ per gastar en una botiga d'informàtica o llibreria de Sant Celoni per a cadascuna de les categories.

- A les 20.30h: Rusó Sala i Coral Ríos creen un espectacle que fusiona la dansa, el cant i la poesia amb una sensibilitat exquisida que ens permetrà viatjar a través de les emocions. 

Finalitzarem la jornada amb cava i coca per a tots els assistents. Us hi esperem! Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada