dijous, 5 de maig de 2016

El Montseny: 51 passejades per descobrir

Tast de llibres

Demà, divendres 6 de maig a les 7 de la tarda, encetem la programació del cicle d'activitats de turisme i productes de proximitat: Rodamonts, d'aquest any.

Comencem amb un tast de llibres d'El Montseny: 51 passejades per descobrir, amb els autors Òscar Farrerons i Lluís Pagespetit. 

El Montseny és un conjunt muntanyós de perfil altiu enlairat entre les planes del Vallès, Osona i la Selva, visible des de gran part de Catalunya; un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus central a Catalunya. La seva biodiversitat i l'activitat de l'home al llarg dels temps ha inspirat artistes, poetes, científics.... i en general tothom que el visita.

Amb el llibre "El Montseny. 51 passejades per descobrir" els autors us proposen una selecció d'indrets emblemàtics del Montseny, amb itineraris a vegades poc coneguts, que esperen que us agradin i us permetin d'incrementar el coneixement d'aquesta muntanya meravellosa, amb llocs d'interès natural, d'història i llegendes, d'arquitectura, muntanyisme...

La presentació comptarà amb la col·laboració de la llibreria Els 4 Gats.

Us hi esperem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada