dijous, 14 de juliol de 2016

De Fàbula: Festival de narració oral al Baix Montseny

Sessió per a adults

Demà, divendres 15 de juliol a les 10 del vespre, tindrà lloc una sessió de contes nocturna per a adults, dins el Festival de narració oral al Baix Montseny, De Fàbula

La sessió, La nit als ulls, anirà a càrrec de Sherezade Bardají. El punt de trobada és la plaça de la Biblioteca, a les 10 del vespre, i cal dur llanterna.

Quan va ficar les mans dins la terra, va sortir la nit. Quan va ficar les mans dins la nit, van sortir les ombres. Quan va ficar les mans dins les ombres, van sortir les històries. 

El fil conductor que proposa el festival en aquesta edició és el conte de tradició oral, el retorn als orígens; així doncs, els narradors explicaran rondalles, llegendes o històries que vénen de temps immemorials i que moltes vegades s'han anat adaptant al llarg dels anys. De la nit dels temps arriben les històries que ens remeten al nostre sentit més atàvic del ésser. El narrador oral ens dóna la possibilitat de tornar a fer vibrar aquesta corda que ens rememora al què és intemporal i que roman en el nostre ADN. Gràcies a aquest festival, el Baix Montseny s'omplirà de veus, tradicions i narracions durant tot el mes de juliol.

Es podrà gaudir de sessions de contes a Gualba, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera. Trobareu tota la informació sobre el Festival al Facebook i al web De Fàbula. Us hi esperem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada