divendres, 22 de juliol de 2016

Estiu a la Biblioteca

Viu-lo!

Amb l'arribada de l'estiu, els hàbits i rutines que regeixen els nostres horaris al llarg de l'any es relaxen i aprofitem el bon temps per fer i/o reprendre activitats a l'aire lliure o que requereixen de més tranquil·litat.  

Les biblioteques també viuen canvis durant aquesta època de l'any, entre d'altres, els horaris d'obertura. Recordeu que la Biblioteca de Sant Celoni no tanca a l'estiu! L'horari fins a l'11 de setembre és:


Matins
Dimecres de 10 h a 13.30 h

Tardes
De dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h


Els viatges, els festivals d'estiu, la cuina de temporada, la lectura... són presents en la majoria de planificacions de les nostres vacances. Per això, a la Biblioteca virtual trobareu un especial estiu amb un munt de recursos, recomanacions, aplicacions... per poder gaudir al màxim del bon temps! 
Ah! i emporteu-vos les vostres lectures a la platja, a la piscina o de viatge amb els préstecs digitals d'eBiblio Catalunya.  Si us quedeu a Sant Celoni teniu una programació d'activitats culturals molt àmplia que s'allargarà fins a la festa major del poble. Podeu consultar-la a la pàgina web de l'Ajuntament. I si preferiu les passejades a la natura, trobareu un munt de rutes a la pàgina web Sant Celoni turisme. Viviu l'estiu!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada