divendres, 29 de juliol de 2016

Va de turisme

De proximitat

Comença un nou cap de setmana d'estiu i molts de vosaltres ja teniu vacances! Per això us volem recomanar diferents pàgines web i recursos per gaudir de l'estiu a prop de casa. Si encara no heu decidit què fer ni on anar, aquest recull de propostes us pot ajudar! 

1. L'Agència Catalana de Turisme edita diverses publicacions turístiques. A la seva pàgina trobareu un cercador per filtrar propostes segons el territori català o tipologia de producte. 

2. La pàgina de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona inclou un catàleg de tríptics dels diferents parcs naturals de la província i a la web de Parcs Naturals de Catalunya, informació sobre cadascun d'aquests espais naturals. 

3. Us interessa el turisme cultural? Doncs doneu un cop d'ull a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona amb una programació estable arreu de la província i al catàleg de Museus de Catalunya.

4. Sou més de festes, mercats, fires, festes majors...? No us en perdreu ni una amb l'agenda de Festa Catalunya i l'Agenda Cultural del Departament de Cultura.

5. Si preferiu turisme Km0, no deixeu de visitar la pàgina Sant Celoni turisme en la que hi figuren un munt de rutes i passejades pel nostre entorn més proper. 

Recordeu que a la Biblioteca tenim un fons especialitzat de turisme en el qual trobareu diverses guies, rutes i mapes de tot el territori català.  

Bon estiu!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada