ELS NOSTRES PROJECTESA la Biblioteca elaborem i participem en diversos projectes que ens defineixen com un espai viu i compromès amb el nostre entorn. Són aquests:*Bibliosalut i préstec a domicili
Un projecte per acostar la biblioteca a les persones. 
D'una banda, cada trimestre preparem un lot itinerant de documents que cedim temporalment a l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny, al Centre de Dia Indalesi Locilla i al Centre Sociosanitari Verge del Puig perquè els usuaris d'aquests equipaments en puguin fer ús. 
D'altra banda, per a aquelles persones que no poden venir a la biblioteca per problemes de mobilitat o de salut, existeix la possibilitat de rebre els préstecs a domicili. 
Si hi esteu interessats, demaneu-nos informació al 93 867 33 13 o a b.st.celoni@diba.cat 


*Cinema VO
A partir del projecte guanyador del programa Ajuntament Jove 2014, l'Ajuntament de Sant Celoni i l'empresa OCINE, amb la col·laboració de la Biblioteca, ofereixen una programació estable de cinema en versió original. Les projeccions són cada divendres a les 20.30 h a 4,50€ l'entrada. Consulteu l'agenda de la pàgina web de l'Ajuntament
A més, podreu trobar a la Biblioteca totes les pel·lícules projectades. 
Demaneu-les!    


*Espais naturals
Sant Celoni es troba en un entorn privilegiat envoltat per dos parcs naturals: el Montseny i el Montnegre i Corredor. Aquesta ubicació fa que la nostra biblioteca pertanyi al grup de treball d'Espais naturals de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Així, l'Escorxador és referent en aquesta matèria i contribueix a la seva difusió i coneixement a través del manteniment i actualització del prestatge virtual d'espais naturals de la biblioteca virtual.   *Històries mòbils
El certamen de fotomicrorelats de la Biblioteca té per objectiu fomentar la producció literària i fotogràfica de la ciutadania a través de plataformes digitals i està adreçat a tot tipus de públic major de 12 anys. El concurs es convoca anualment i disposa de diferents categories i premis. 
Informa-te'n al 93 867 33 13 o escriu a b.st.celoni@diba.cat*LEXCIT
El LEXCIT és un projecte de voluntariat ideat per la Fundació Jaume Bofill que consisteix en realitzar un acompanyament en el descobriment pel gust a la lectura a infants de primària. La biblioteca cedeix el seu espai perquè els voluntaris i els infants es trobin un cop per setmana i ofereix assessorament i formació certificada per la Fundació Jaume Bofill. 
Si tens més de 16 anys i t'interessa ser voluntari/a posa't en contacte amb l'àrea d'educació de l'Ajuntament al telèfon 93 864 12 13 o escriu a educacio@santceloni.cat


*Projecte PIT
La Biblioteca l'Escorxador és un Punt d'Informació Turística autoritzat en el qual podeu trobar mapes, fulletons, guies... i, amb especial atenció, informació turística específica de Sant Celoni i rodalies.
Turisme de la Diputació de Barcelona i la Gerència de Serveis de Biblioteques treballen conjuntament en aquesta iniciativa que permet ampliar el nombre de centres d'atenció turística i impulsa una millor coordinació entre les biblioteques, les oficines de turisme locals i altres agents del sector.
Consulteu el mapa de totes les biblioteques participants al projecte.   

Comentaris