BIBLIOLABLa Diputació de Barcelona ha impulsat el programa pilot BiblioLab a diferents biblioteques de la Xarxa Municipal, entre elles la de Sant Celoni, per fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania. 

Els BiblioLabs són tallers d’experimentació científica, artística i tecnològica adreçats a totes les edats. A cada taller, d’1 hora i mitja aproximadament, els assistents assoliran coneixements de diferents temàtiques i podran posar en pràctica tècniques i experiments de la mà de professionals de diferents àmbits i sectors.

BiblioLab = aprendre experimentant


Durant el novembre vàrem poder tastar els BiblioLabs d'experimentació científica.
El mes de febrer vam iniciar el Pac Cinema. Aquest paquet d'experimentació cinematogràfica consta de tres BiblioLabs (febrer, març i juliol) i el farem concloure amb un concurs de curtmetratges!!


L'últim BiblioLab que es durà a terme el 4 de juliolImprovisacions mòbils, l'organitza la biblioteca i s'emmarca dins les activitats d'estiu per a joves:Un taller de creació cinematogràfica on es planteja dotar d'eines d'anàlisi i formació en alguns aspectes del llenguatge audiovisual per proveir de significats les filmacions que es realitzin a partir de textos literaris.
Els participants poden escollir una poesia o bé partir d'un text seleccionat prèviament i filmar un pla seqüència que traslladi a imatges allò que el text els suggereix. Es contextualitzarà l'activitat amb una visualització de fragments i lectura d'elements bàsics del llenguatge audiovisual i els seus usos i potencialitats expressives.

Animeu-vos!

Comentaris